Het is zover, de bestelsite om voor leveringen van aankomende week uw bestellingen te doen staat online en is te bereiken via http://webshop.deoudemolen.nl/ . Onderaan dit bericht staat een ‘algemeen aflever- en bestelschema. Hierbij gelden uiteraard alleen de met u afgesproken leverdagen. Met het emailadres dat van u bekend is vraagt u hier eerst een nieuw wachtwoord aan (bij wachtwoord vergeten) dat u vervolgens wordt teruggestuurd naar hetzelfde mailadres. Inloggen kan vervolgens met uw mailadres in kleine letters en het toegezonden wachtwoord. Na inlog kunt u rechts bovenin onder Instellingen uw wachtwoord opnieuw instellen.

  • Op de eerste pagina treft u het bij ons bekende recentelijk afgenomen assortiment. U kunt onder het zoek-blokje schakelen tussen uw eigen assortiment en ons totaal assortiment. In het zoekblok kunt u zoeken op omschrijving en artikelnummer. De laatst ingegeven artikelen ziet u rechts in de tabel voorbij komen zodat u kunt zien wat u heeft besteld. Als u klikt met de muis (PC) of met de vinger (PDA of Telefoon met scanner) kunt u hier direct artikelnummers invoeren met toetsenbord of scanner. Twee keer hetzelfde nummer ingeven verhoogt het aantal direct met +1. Bent u klaar met het doorgeven van uw order klikt u door naar de winkelwagen en kiest uw afleverdag. De uiterste doorzendtermijn voor de volgende dag is 9.30 uur. Dit is nog niet afgeschermd op dit moment maar zullen wij wel direct gaan doorvoeren! De order verschuift in dat geval naar een eerstvolgende leverdag.

 

  • Voor mensen met een bestel PDA: via het web op uw PDA met bovenstaande website verbinding maken. U kunt dan ook direct via ditzelfde portaal uw orders scannen. Voor de PDA hebben wij links in het menu de keuze Snelle Invoer waar u met een PDA een overzichtelijker beeld krijgt. Ook hier geldt dat u eerst even op het vakje Snelle invoer de cursor plaatst voordat u kunt scannen. U kunt zowel scannen op onze nieuwe artikelnummers als op EAN consument van de artikelen. Mits deze uiteraard bij ons in het assortiment zitten.

Let op: Zorgboodschap heeft aangekondigd de PDA’s met bestelapp op afstand te resetten en terug te zetten naar fabrieksinstellingen. Wij hebben geprobeerd dit te voorkomen, maar mocht dit het geval zijn dan kan het zijn dat u uw wifi instellingen opnieuw moet instellen op de PDA. Wij werken ondertussen hard aan een eigen App. Ten tijde van deze nieuwsbrief is de App van Hunter echter nog niet beschikbaar. Mocht dit wijzigen laten wij u dit weten. Maar met bovenstaande gegevens kun u nu dus al wel bestellen.

  • Uw bestelgeschiedenis van eerdere orders vindt u onder orderhistorie.

 

  • Onder Schapkaarten kunt u zelf artikelen selecteren om schapkaarten te printen. Dat kan per artikel of per ingegeven order. U kun zelfs uw eigen prijzen aanpassen door op het artikelnummer te klikken en daar een aanpassing in te geven. De koppeling dat dit ook in onze systemen wordt verwerkt volgt later.

 

  • Tenslotte is het mogelijk om periodiek te balansen. U ontvangt dan het zelf gecreëerde overzicht in een mail toegestuurd met zowel een inkoop- als verkoopwaarde.

Mocht u verder nog vragen hebben, horen wij het graag!

Algemeen bestelschema

Scroll to top