Opstart Update

Beste relatie,

Inmiddels zullen onze klanten afgelopen week allemaal een brief van Zorgboodschap hebben ontvangen. Hierin heeft u kunnen lezen dat eind volgende week alle klanten de overstap moeten gaan maken naar de Oude Molen bv, dan wel dat de levering vanuit Zorgboodschap stopt.

Afgelopen week zijn wij druk bezig geweest met het complete assortiment samenstellen voor de kruidenierswaren en het vers. Afgelopen donderdag is hier de laatste hand aan gelegd. Het assortiment wordt zo snel mogelijk in onze bestelomgeving verwerkt en vanaf volgende week vrijdag (15 november) moeten alle bestellingen worden gedaan in onze webshop/klantenportaal. In de loop van volgende week krijgt u een inlognaam en wachtwoord hiervoor toegestuurd en tevens een link waar u onze webshop kan vinden.

Wij proberen de ordersets vanaf volgende week met uw eerstvolgende levering mee te geven. Hierin kunt u ons assortiment vinden, de aantallen per besteleenheid en tevens onze nieuwe prijsstelling. U ontvangt een totaal overzicht en een overzicht afgestemd op uw eigen assortiment. In beide vindt u ook een streepjescode om te scannen. Indien u reeds klant bij ons bent zult u vandaag (9 november) een complete orderset via de mail hebben ontvangen.

Tevens ontvangt u in de loop van volgende week een bestel en orderschema. De eerste besteldag is op vrijdag, voor levering maandag. De bestellingen van zaterdag zullen nog worden uitgeleverd door Zorgboodschap.

Indien u verder nog vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken via onderstaande telefoonnummers:

Algemeen/Gradus Vossebeld:           085-3013929
Jan Jager:                                              06-51053007

En mailen mag natuurlijk ook naar info@deoudemolen.nl.

Wij kijken uit naar een fijne samenwerking en hebben er zin in!

Het Oude Molen Team

Scroll to top